COACHING

COACHING

Studio

COACHING

Als je als zanger(es) de studio in gaat voor opnames wil je op dat moment het maximale uit je performances halen. Het moet immers een weerspiegeling zijn van wie je bent en je onderscheidend vermogen duidelijk naar voren laten komen als artiest. Je wilt op dat moment dan ook niet bezig zijn met (zang)technische struikelblokken maar met de intentie en bezieling van je song.

Onze engineers en producers halen op een positieve manier het beste in je naar boven maar is hij vooral bezig met het geheel. Wil je het onderste uit de kan halen en soepel door de opnames lopen dan zijn onze specialisten op dit vakgebied een zeer waardevolle aanvulling en brengen zij je performance/opnames naar een hoger level.

Onder begeleiding van onze specialisten ga je al je partijen doornemen en worden deze geoptimaliseerd voordat je de studio in gaat en/of de opnames beginnen.

Je wordt tijdens de opnames gecoacht door ons en loodsen je feilloos door de moeilijkste passages heen en halen het beste in je naar boven.